Translate

30 Haziran 2014 Pazartesi

Pure Beauty CC Krem

 Pure Beauty markasını duymuşsunuzdur. Gerçekten uygun fiyatlara kaliteli ürünleri alabileceğiniz bir marka. Uzun zamandır meşhur olan PURE BEAUTY CC KREMi tanıtacağım bugün.
Günlük kullanım için tercih ettiğim ve çok sevdiğim bir CC krem! Fondötenleri bir köşeye attım diyebilirim. Öncelikle tüp şeklinde olmasıyla hem hijyenik hem de pratik. Kolay uygulanabilen likit bir forma sahip.Ben Watsons'tan aldığım süngerle uyguluyorum. Parmakla ve fırçayla da çok kolay uygulanabiliyor.



İçeriğindeki öncü pembe çiçek kapsülü ve kırmızı görünüm önleyici ile cilt tonunu eşitlemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor.Vaad ettiği gibi cilt tonunu çok iyi eşitliyor. Yüzünüzde sağlıklı bir görünüm elde ediyorsunuz. İçerisinde ki pırıltıların da bunda payı var tabi :) Karma cilde sahip olduğum halde kış boyu rahatlıkla kullandım. Matlaştırıcı bir pudrayla sabitleyerek daha iyi sonuç alabilirsiniz tabi. Fakat bu yaz mevsiminde pek etkili bir çözüm olmuyor. Özellikle yağlı ve karma cilt türüne sahipseniz, bu mevsimde inanılmaz parlama yapıyor. Kuru ciltler çok daha rahatlıkla kullanabilir. Çünkü nemlendirme özelliği de kuru cilt tipine sahip olanların ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

(Fotoğrafta sadece CC krem uygulandı)

Orta bir kapatıcılığa sahip ama üzerine pudra sürdüğünüz zaman kapatıcılığı iyi bir seviyeye geliyor.İçerisin de SPF30 güneş koruma faktörü olması da güzel bir özelliği. Kapatıcılığından ve yüze verdiği o sağlıklı görünümden , cilt tonunu güzel eşitlemesinden çok memnun olduğum için her zaman elimin altında olan bu CC kremi , yaz mevsimi hariç çook severek kullanıyorum. Özellikle kuru cilt tipine sahipseniz hiç düşünmeden alın ! Watsonslarda 27 TL gibi bir fiyatı var. Mutlu günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder